Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Giel Beelen Radio 2

Wanneer Radar-verslaggever Fons Hendriks hem daarover spreekt worden de kijkers thuis niet veel wijzer over waar dat mengsel precies uit bestaat. Giel Beelen keert terug bij de publieke omroep en gaat voor NPO Radio 2 aan de slag.

Giel beelen radio 2
Giel Beelen Maakt Promotie Hij Mag Eindelijk Weg Uit De Nacht

Giel Beelen stapt per 1 oktober over van Radio Veronica naar NPO.

Giel beelen radio 2

. Giel Giel Beelen object Object bnnvara op NPO Radio 2. Giel Beelen disappears from the night of NPO Radio 2. Emmely de Wilt presenteert vanaf 3 oktober op zaterdag- én zondagochtend Het Oor Wil Ook Wat op NPO Radio 2. Hij is onder andere te horen op New Dance Radio en 10 FM.

Hij verhuist in oktober van Radio Veronica naar NPO Radio 2 waar hij een nachtshow gaat presenteren tussen 0400 en 0600 uur. Er werd al langer over gespeculeerd maar de kogel is dan eindelijk door de kerk. De dj is vanaf 4 oktober elke avond van 2200 uur tot middernacht te horen met zijn nieuwe programma. De radio-dj promoot een mysterieus kruidenmengsel genaamd shambala.

Zijn plek in de nacht van vier tot zes. Met deze overstap keert Beelen. Zijn plek in de nacht van 0400 tot 0600 uur wordt ingenomen door Powned-dj Desiree van der Heiden. Giel Beelen 44 verdwijnt uit de nacht van NPO Radio 2.

Enkele programmas zullen sneuvelen en Giel Beelen krijgt een plek in de avond. Dat heeft de NPO dinsda. The DJ can be heard with his new program from 4 October every evening from 10 pm. De dj is vanaf 4 oktober elke avond van 2200 uur tot middernacht te horen met zijn nieuwe programma.

De dj is vanaf 4 oktober elke avond van 2200 uur tot middernacht te horen met zijn nieuwe programma. Ook succeszender NPO Radio 2 gaat op de schop. Hiermee keert de radio-dj na drie jaar Radio Veronica terug bij de publieke omroep. Een van de verrassingen is de terugkeer van radio-dj Giel Beelen naar de publieke omroep.

NPO Radio 5 krijgt een nieuwe ochtendshow én een nieuw lunchprogramma. De NPO Radio 2-dj verkoopt flesjes van 40 euro waar 49 milliliter aan druppels in zitten waarmee je hart zich zou moeten openen. Desiree van der Heiden presenteert van dinsdag tot en met vrijdag het nieuwe vroege ochtendprogramma DagNacht PowNed van 0400 tot 0600 uur. Hij maakt van 2200 tot 0000.

Zijn plek in de nacht van 0400 tot 0600 uur wordt ingenomen door Powned-dj Desiree van der Heiden. Giel Beelen 1977 begint zijn radiocarrière bij Haarlem 105 de lokale omroep van Haarlem. Zijn plek in de nacht van 0400 tot 0600 uur wordt ingenomen door Powned-dj Desiree van der Heiden. Giel Beelen gaat de avondshow op Radio 2 presenteren.

His place at night from 4 am. To 6 am is taken by. Giel Beelen verdwijnt uit de nacht van NPO Radio 2. In 1997 vertrekt Beelen naar 3FM waar hij te horen is in Pyjama FM.

21 september Giel Beelen verdwijnt uit de nacht van NPO Radio 2. Hij vertrekt bij Radio Veronica en gaat werken voor NPO Radio 2 waar hij een ochtendshow zal presenteren. Giel Beelen was gisteren een van de onderwerpen in Radar omdat hij dubieuze druppels verkoopt op zijn zweverige meditatieplatform Kukuru. Een opmerkelijke stap van radio-dj Giel Beelen.

De dj is vanaf 4 oktober elke avond van tien uur tot middernacht te horen met zijn programma Giel. Radiopresentator Giel Beelen keert terug bij de publieke omroep. Giel Beelen verdwijnt uit de nacht van NPO Radio 2. Radio-dj Giel Beelen is vanaf oktober dagelijks tussen 400 en 600 uur te horen op NPO Radio 2.

De dj is vanaf 4 oktober elke avond van 2200 uur tot middernacht te horen met zijn nieuwe programma. De dj is vanaf 4 oktober elke avond van tien uur tot middernacht te horen met zijn programma Giel. Hij is binnenkort te horen van 2200 tot 0000 uur hebben we vernomen uit zeer betrouwbare bron Het klopt gewoon Nu maakt Frank van t Hof nog radio op dat tijdstip maar straks krijgen we volgens Luuk dus Giel. Giel Beelen is vanaf maandag 4 oktober elke werkdag met zijn show Giel BNNVARA te horen van 2200 tot 0000 uur.

Zijn plek in de nacht van vier tot zes. Giel Beelen s lands bekendste radiodeejay gaat van de ochtendshow op Radio Veronica naar de nog vroegere ochtendshow op NPO Radio 2 waar hij het tijdstip 04-06u dagelijks voor zijn rekening gaat nemen. Giel Beelen verdwijnt uit de nacht van NPO Radio 2. Het contract van.

Giel Beelen gets an evening show on NPO Radio 2 show. Giel Beelen verdwijnt uit de nacht van NPO Radio 2. Beelen presenteert momenteel tussen 0400 en 0600 uur zijn programma bij BNNVara maar naar verwachting zal hij in de toekomst te horen zijn op de doordeweekse avond tussen 2200 en 0000 uur. Zendercoördinator Paul van der Lugt ziet in Beelen.

Elke maandag tm vrijdag verzorgt Giel het avontuur in het avonduur. Hij krijgt een nieuwe vroege ochtendshow op NPO Radio 2. Vandaag 2200 - 2359 uur. Jeroen van Inkel verhuist naar NPO Radio 2.

Radio-dj Giel Beelen maakt in oktober de overstap van Radio Veronica naar NPO Radio 2 dat maakte de dj dinsdag bekend op Instagram. Giel Beelen 44 zorgde maandagavond voor behoorlijk wat gefronste wenkbrauwen in de woonkamers van Radar-kijkers. NPO Radio 2 vernieuwt in oktober de programmering in de vroege ochtend de avond en in het weekend. Giel Beelen en Jeroen van Inkel naar Radio 2.

Giel beelen radio 2
Giel Beelen Not With Her Own Radio Show Broadcast Taken Over By Colleagues Teller Report

Giel beelen radio 2
Npo Is Also Overhauling Radio Programming Giel Beelen May Go To The Evening Show Netherlands News Live

Giel beelen radio 2
Giel Beelen Switches To Radio 2 His Career So Far Teller Report

Giel beelen radio 2
Giel Beelen Wikiwand

Giel beelen radio 2
Giel Beelen Switches To Radio 2 His Career So Far Teller Report

Giel beelen radio 2
Michiel Veenstra 06 03 1976 Nederlandse Radio Dj Voor De Ntr Op 3fm Tot 2012 Is Veenstra De Vaste Vervanger Van Giel Beelen In Diens Ochten Dj Radio Youtube

Giel beelen radio 2
Giel Beelen Switches To Radio 2 His Career So Far Teller Report

Giel beelen radio 2
Giel Beelen Gets An Evening Show On Npo Radio 2 Show Netherlands News Live

Posting Komentar untuk "Giel Beelen Radio 2"