Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Giel Beelen Radio 2 Vandaag

Vervolgens heeft Rick twee uur extra radio gemaakt. Elke maandag tm vrijdag verzorgt Giel het avontuur in het avonduur.

Giel beelen radio 2 vandaag
Giel Beelen Laat Collega S In De Steek En Mist Weer Eigen Show Rtl Boulevard

Abonneer je nu op het kanaal van NPO Radio 2 en blijf op de hoogte van onze leukste videos.

Giel beelen radio 2 vandaag

. NPO Radio 2 is de landelijke publieke radiozender voor de hits van vandaag die er morgen nog steeds toe doen en de hits van vroeger die luisteraars vandaag nog steeds wat doen. Hij gaat op vrijdagavond van 2000 uur tot 2200 uur Stavermans Disco presenteren. Volg ons ook op. Dit is een cadeautje aldus Gijs.

21 september Giel Beelen verdwijnt uit de nacht van NPO Radio 2. Zijn plek in de nacht van 0400 tot 0600 uur wordt ingenomen door Powned-dj Desiree van der Heiden. Jeroen van Inkel verhuist naar NPO Radio 2. Even na 4 uur belde Rick van Velthuysen naar de dj maar de telefoon werd niet beantwoord.

Sinds maandag 5 oktober heeft NPO Radio 2 een nieuwe vroege ochtendshow met Giel Beelen BNNVARA elke werkdag tussen 0400 en 0600 uur. Gijs Staverman krijgt er vanaf oktober een tweede programma bij op NPO Radio 2. De NPO Radio 2-dj verkoopt flesjes van 40 euro waar 49 milliliter aan druppels in zitten waarmee je hart zich zou moeten openen. Giel Beelen heeft voor de tweede keer in een week tijd zijn programma op NPO Radio 2 gemist.

NPO Radio 5 krijgt een nieuwe ochtendshow én een nieuw lunchprogramma. De dj is vanaf 4 oktober elke avond van 2200 uur tot middernacht te horen met zijn nieuwe programma. Daarnaast presenteert hij iedere vrijdagavond FraGiel tussen 2200 en 0000 uur. Naast de goochelaar was Antoinette Hertsenberg aanwezig om te praten over de magie van Shambala het kruidenmiddel dat deejay Giel Beelen promoot.

Discoklassiekers zijn al langere tijd. Giel Beelen opnieuw afwezig bij ochtendshow op NPO Radio 2. Hij maakt van 2200 tot 0000 uur de laatste show van Nederland met. Giel Giel Beelen object Object bnnvara op NPO Radio 2.

0000 t Wordt Nu Laat WNL. Consumentenprogramma Radar bracht het middel genaamd Shambala maandag onder de aandacht omdat. Vandaag 2200 - 2359 uur. Emmely de Wilt presenteert vanaf 3 oktober op zaterdag- én zondagochtend Het Oor Wil Ook Wat op NPO Radio 2.

Radar had maandag een geruchtmakende aflevering waarin de mogelijke kwakzalverij van de binnenkort blote Giel aan bod kwam. 2200 Giel bnnvara Presentatie. Op 14 juli 2020 maakte de NPO bekend dat Giel Beelen per 5 oktober 2020 overstapt van Radio Veronica naar NPO Radio 2 alwaar hij voor BNNVARA elke werkdag het nachtprogramma GIEL tussen 400 en 600 uur zal presenteren. Giel heeft me gisteren nog plechtig beloofd dat dit niet meer zou gebeuren zei Rick.

Beelen is overgestapt van Radio Veronica naar BNNVARA en heeft behoorlijk wat salaris moeten inleveren. Op zondag presenteert hij samen. Giel Beelen keert terug bij de publieke omroep en gaat voor NPO Radio 2 aan de slag. Altijd op de hoogte van het.

BnnVara gaat in gesprek met werknemer Giel Beelen over het kruidenmengsel dat de radio-dj promoot. NPO Radio 2 nieuwsbrief. De radiomaker bevestigde vanmiddag in De Perstribune op NPO Radio 1 de komst van het nieuwe radioprogramma. Giel Beelen was gisteren een van de onderwerpen in Radar omdat hij dubieuze druppels verkoopt op zijn zweverige meditatieplatform Kukuru.

In de aflevering van Jinek vanavond schoof Hans Kazan aan.

Giel beelen radio 2 vandaag
Giel Beelen Eerst Van Mezelf Houden Dan Pas Nieuwe Relatie Show Gelderlander Nl

Giel beelen radio 2 vandaag
Giel Beelen Maakt Promotie Hij Mag Eindelijk Weg Uit De Nacht

Giel beelen radio 2 vandaag
Giel Beelen Npo Radio 2

Giel beelen radio 2 vandaag
Giel Beelen Naar Npo Radio 2 Krijgt Baggertijdslot

Giel beelen radio 2 vandaag
Giel Beelen Verslaapt Zich Voor Tweede Keer In Een Week Misschien Omdat Hij Maar 70 000 Euro Verdient

Giel beelen radio 2 vandaag
Giel Beelen Veronica Wil Mijn Contract Verlengen Show Ad Nl

Giel beelen radio 2 vandaag
Giel Beelen Door Het Stof Na Missen Eigen Radioshow

Giel beelen radio 2 vandaag
Giel Beelen Verruilt Radio Veronica Voor Nieuwe Ochtendshow Op Npo Radio 2

Posting Komentar untuk "Giel Beelen Radio 2 Vandaag"